Broj 1 u kvaliteti - SIKA program za hidroizolaciju


S ponosom javljamo kako je Sika program za hidroizolaciju dobitnik najvišeg priznanja u najnovijem QUDAL – QUality meDAL Croatia Construction 2017./2018. istraživanju.

Sika proizvodi za hidroizolaciju osvojili su najveći broj glasova u QUDAL istraživanju koje mjeri iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o proizvodima koji nude apsolutno najvišu razinu kvalitete na tržištu.

Istraživanje je provela švicarska organizacija ICERTIAS putem web ankete kroz kolovoz i rujan 2017., na specifičnom uzorku od 1200 osoba s relevantnim iskustvom u ovom segmentu: građevinski profesionalci (privatni građevinski investitori, arhitekti, građevinski tehničari, inženjeri i nadzornici) te DIY pojedinci.

Konkretno anketno pitanje postavljeno ispitanim potrošačima, a u kojem je Sika program za hidroizolaciju dobio najviše glasova, bilo je: „Navedite naziv proizvođača hidroizolacija (folije, ljepenke, premazi, impregnacije itd.) koji u Hrvatskoj nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete."

Jedino Sika u Hrvatskoj ima pravo komunicirati ovu snažnu potvrdu i priznanje te koristiti zlatnu medalju QUDAL – QUality meDAL 2017./2018. s maksimalnih pet zvjezdica za vrhunsku kvalitetu. Dodijeljen od strane samih potrošača, ovaj certifikat kvalitete služi kao signal preporuke i jamstvo za najbolji izbor na tržištu.

Svim korisnicima naših proizvoda, rješenja i sustava za hidroizolaciju zahvaljujemo na povjerenju.

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi