Beton-Lučko sudjeluje na stručnim skupovima u Dubrovniku i u Zagrebu


Od 22. do 24. listopada u Dubrovniku se održava European Road Conference. BETON-LUČKO je i ove godine prepoznalo važnost ovakovog skupa, te Vas pozivamo da nas posjetite na štandu br. 7, gdje ćemo u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, izlagati naš proizvodni program, a između ostalih naći će se i nagrađivani zid za zaštitu od buke na bazi reciklirane gume – Ruconbar.

Od 9. do 11. studenog, na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održati će se trodnevni tradicionalni međunarodni skup "11. dani pasivne kuće u Hrvatskoj".

11. dani pasivne kude u Hrvatskoj su ishodište spoznaja stručno utemeljenih i ostvarenih najboljih praksi novih i obnovljenih zgrada u Hrvatskoj i inozemstvu.

BETON-LUČKO je i na tom stručnom skupu gdje će se između ostalog, naći i Eco-sandwich – zidni paneli koji se proizvode upravo u BETONU LUČKO.

BETON LUČKO RBG d.o.o.
BETON LUČKO RBG d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u svim prodavaonicama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan!

Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi