Akumulatorska udarna bušilica za „uradi sam majstore”


Akumulatorska udarna bušilica Einhell TE-CD 18 Li-i BL ima motor bez četkica i u kombinaciji s Li-ion baterijama isporučuje više snage te duži rad između punjenja od klasičnog motora s četkicama. Einhell TE-CD 18 Li-i BL aku bušilica je član Power X-Change obitelji stoga na nju odgovara bilo koja Power X-Change baterija koja se može koristiti i na drugim uređajima PXC obitelji.

Tri glavne značajke akumulatorske udarne bušilice su odvijanje, bušenje i udarno bušenje. Imajući to na umu, korisnik može bušiti različite materijale. Kućište je izrađeno ergonomski, a korištenjem dodatne drške rezultat bušenja je još precizniji. Bušilica je opremljena LED svjetlom za bolji pregled radne površine te metalnom kopčom za remen.

Uz udarnu bušilicu dolaze dvije 2.0 Ah baterije i brzi punjač u čvrstom kovčegu za lakši transport i zaštitu od oštećenja u transportu.

Osim udarne bušilice, nudimo široku paletu alata koje je jednostavno koristiti, a sposobni su obaviti i najteži zadatak. Idealno za početnike i iskusne hobi majstore!

Fotogalerija (2)

EINHELL CROATIA d.o.o.
EINHELL CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi