Trajno niske cijene PVC prozora


Ne bacajte novac kroz prozor! Stari i loši prozori su dokazano najčešći uzrok gubitka topline.

Plastični višenamjenski prozori idealni su za podrume, garaže, radionice, vikendice i gospodarske objekte. Višenamjenski prozor je gotov građevinski element. Proizvodi se iz visoko kvalitetnog na udare otpornog PVCa DIN 7748.

Uzak prozorski okvir dopušta maksimalni ulaz svjetla. Vrlo je jednostavan za rukovanje i omogućava dobro zračenje prostorije, spriječava ulaz buke i hladnoće te ima visoke termičke vrijednosti.

Višenamjenske prozore imamo u bijeloj i smeđoj boji, te s jednostrukim staklom i IZO staklom od 14 mm. Stabilna i u praksi provjerena konstrukcija odgovara kvalitetnim zahtjevima u suvremenoj gradnji.

Pojačanja na uglovima daju okviru optimalnu čvrstoću. Brtvilo koje se nalazi u okviru sprječava ulaz kiše, vlage i hladnoće.

Kod otvorenog prozora dodatni otvori osiguravaju otok vode na vanjsku stranu doprozornika. Ugradnja prozora vrši se pomoću 4 pera koja se nalaze u doprozorniku.

Nudimo:
 • izmjera, savjetovanje, izrada i ugradnja PVC stolarije
 • velik izbor gotovih proizvoda
 • stalne akcijske prodaje gotovog asortimana
 • stolarija po narudžbi
 • najkvalitetniji sigurnosni okov
 • staklo i boje profila po želji kupca
 • veća ušteda energije
 • moderan dizajn profila po želji kupca

Oblici vrata

Posebno konstruirani profili od umjetnih materijala s osobito stabilnim čeličnim ojačanjima omogućuju izradu ulaznih vrata u bezbroj oblika. Uz izradu vrata po mjeri polažete posebnu važnost na udobnost, sigurnost i dizajn.

Daljnje izvedbene varijante vrata odgovaraju željama klijenata vezano uz veličinu otvora ili nesmetan ulaz bez barijere.

Vrata kao ulazak u ljepše stanovanje

Razigrana, profesionalna ili elegantna, ulazna vrata puno govore o Vašem domu. Za koji god stil ste se odlučili, važna je tehnika koja stoji iza njega.

Ona mora savršeno funkcionirati i omogućiti otvaranje i zatvaranje po vrućini i hladnoći te odolijevati neželjenim gostima.

Višestruko osiguranje

Posebna izvedba panti na ulaznim vratima onemogućava provalu podizanjem vratiju. Trostruki zasuni osiguravaju optimalno brtvljenje vratiju i sprječavaju prodiranje vode uz istovremenu zvučnu izolaciju.

Nudimo:
 • vrata se mogu kombinirati s različitim prečkama i dekorativnim panelima vrhunske kvalitete
 • sistem trojnog zaključavanja stabil brava
 • dizajn po želji kupca
FUGAPLAST d.o.o.
FUGAPLAST d.o.o.
Internet adresa

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske. Uz distribuciju proizvoda vlastite proizvodnje, ovlašteni smo zastupnik njemačkih poduzeća Besaplast, Deflex, Leschuplast i Gumba za područje država jugoistočne Europe.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi