Prelistajte novi katalog građevinskog materijala po povoljnim cijenama


Sve što zamislite da bi mogli raditi oko kuće, u kući, na dvorištu, u vrtu – možete! U Izolirkinom novom, proljetnom katalogu izdvojili su za vas samo dio asortimana koji su pripremili za ovu građevinsku sezonu.

Spremni su za sve vaše male i velike građevinske investicije. Ako nemate inspiracije za svoje ideje ili trebate rješenje za neki građevinski problem obratite se s povjerenjem u svaku njihovu poslovnicu ili posjetite web stranicu u sklopu koje imaju web shop s različitim artiklima koji vam stoje na raspolaganju.

A kao veliki projekt i novitet u svojoj ponudi izdvojili bi postavljeni izložbeni vrt opločnika koji su u suradnji s dobavljačem Semmelrock instalirali u poslovnicu na Vukovarskoj 154 Osijek. Za sve vas koji želite vidjeti kako ugrađene kocke (opločnjaci) izgledaju uživo posjetite Izolirkinu poslovnicu Drvara na spomenutoj adresi i izaberite svoju kocku.

Iz Izolirke poručuju: „Mi smo spremni za sve vaše zahtjeve i potrebe, jer ...Lakše je graditi s nama!”

Prelistajte njihov novi katalog i krenite u realizaciju svojih projekata.

GT IZOLIRKA d.o.o.
GT IZOLIRKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi