Jesenska akcija STIHL motornih pila


Priprema ogrjevnog drva, profesionalna upotreba pila u šumarstvu i srodnim djelatnostima, poslovi čišćenja voćaka i drugih stabala – sve te radnje neizvedive su bez pouzdanog i učinkovitog oruđa. Tvrtka STIHL već desetljećima konstruira i proizvodi motorne, električne i akumulatorske pile za obavljanje ovih poslova, neprestano osluškujući potrebe korisnika i svjetske trendove u domeni zaštite okoliša, te zdravlja i sigurnosti poslužioca motornih uređaja.

Uz svaku motornu pilu kupac dobiva dodatni lanac gratis. Time sugeriramo našim korisnicima kako i tijekom zahtjevnih zadataka na terenu nisu sami – u slučaju potrebe rezervni lanac je spreman za upotrebu. Pronađite idealan uređaj za rješenje vaših potreba pri radovima, na okućnici, u drvetu ili kod pripreme ogrjeva. Iskoristite ponuđene pogodnosti i uključite se u veliku i zadovoljnu obitelj korisnika STIHL motornih uređaja!

UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan!

Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi