AESTUVER Rohrfugenmasse RS-F – masa za cijevne fuge je ekspandirajuća, brtvena masa bez halogena, na bazi vode. U slučaju požara AESTUVER Rohrfugenmasse RS-F – masa za cijevne fuge ekspandira i djelotvorno zabrtvi eventualne otvore provodnica.

Opseg aplikacije:

AESTUVER Rohrfugenmasse RS-F – masa za cijevne fuge se koristi u AESTUVER Rohrschottsystem F sustavu zapreka za cijevi (Z-19.17-1862) kao protupožarna zapreka R 90 kod provodnica zapaljivih cijevi s vanjskim promjerom do 90 mm, kroz zidove i stropove. Mogu se također pregraditi do 5 usnopljenih zapaljivih cijevi s vanjskim promjerom cijevi ≤ 20 mm sa AESTUVER Rohrfugenmasse RS-F – masom za cijevne fuge kod prolaza kroz zidove i stropove.

Mogu se također pregraditi do 5 usnopljenih zapaljivih cijevi s vanjskim promjerom cijevi ≤ 20 mm sa AESTUVER Rohrfugenmasse RS-F – masom za cijevne fuge kod prolaza kroz zidove i stropove. Detaljniji opis naći ćete u Uputama za izradu sustava.

Zaštitne mjere:

Izbjegavati duži kontakt s kožom. Osobna zaštitna oprema: Kod duljeg ili češćeg kontakta su preporučljive zaštitne rukavice. Paziti da ne dospije u dječje ruke. Vidjeti dodatni sigurnosni tehnički list.

Izvor: FERMACELL GmbH

FERMACELL GmbH
FERMACELL GmbH
Internet adresa

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Austrije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi