Aestuver zidna obloga/šaht F 90-A nije nosivo i prostorno zatvarajuće. Pretežito se koristi kao zidna obloga /šaht s neograničenim širinama i visinama ≤ 5 m. Prikladno za prekrivanje niša u podzemnim prometnim postrojenjima. Mogu se ugrađivati revizijski otvori. Montaža se obavlja od strane prostorije.

Napomena

Svi tehnički podaci i načelni prikazi odnose se na službeno ispitane konstrukcije. Ako postoje izmjene ili odstupanja kroz lokalne okolnosti, mora se prije početka montaže dobiti pristanak mjerodavnih građevnih nadzornih organa. Daljnji konstrukcijski detalji za visine obloga od 3000 do maks. 5000 mm, mogu se dobiti na upit. Ako su za prikazane konstrukcije potrebni izolacijski materijali od mineralne vune, moraju isti odgovarati klasi građevnih materijala A1 prema normi DIN 4102, dio 1, ili DIN EN 13501-1, s talištem ≥ 1000 °C.

Naši tehnički savjetnici stoje vam na raspolaganju kod pitanja glede građevnih konstrukcija i građevnih propisa. Prema opsegu aplikacije obratiti pozornost na odgovarajuće zahtjeve korozijske zaštite sredstava za učvršćivanje. Prikladna sredstva za učvršćivanje mogu se doznati kod naših tehničkih savjetnika.

Službeni certifikat:

AbP br.: P-SAC 02/III-213 i dopunsko stručno mišljenje

Potkonstrukcija

Tumač znakova

Izvor: FERMACELL GmbH

FERMACELL GmbH
FERMACELL GmbH
Internet adresa

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Austrije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi