3 E d.o.o.
Opis djelatnosti

Tvrtka 3 E d.o.o. specijalizirana je za proizvodnju i ugradnju PVC i ALU stolarije, te pri tome nudi cjelovitu uslugu za sve one koji žele zdravo stanovanje s jasnim pogledom na svijet.

U asortimanu PVC stolarije nudimo prozore, ulazna vrata, balkonska vrata, klizne stijene, harmo vrata, zimske vrtove, prema željama, mjerama i idejama kupaca, uz dodatak roleta, žaluzina, grilja, unutarnjih i vanjskih klupčica. PVC stolariju izrađujemo iz prvoklasnih njemačkih profila INAUTIC (THYSSEN- DECEUNINCK) od 6 komora u širokoj paleti boja, i opremamo visokokvalitetnim protuprovalnim okovima MACO te proizvodimo od PVC profila GEALAN S9000 i Deceuninck.

Izrađujemo i ugrađujemo ALU bravariju (vrata, prozori, grilje, klupčice), različite serije visoko kvalitetnih profila tvrtke FEAL-Hrvatska d.o.o., Schucko i ALUMIL.

Pored proizvodnje i ugradnje stolarije, stekli smo iskustvo i na završnim radovima u graditeljstvu (soboslikarsko-ličilački radovi i slično).


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Otpad iz proizvodnog pogona u potpunosti prodajemo tvrtkama koje ga dalje recikliraju, te se time brinemo za budućnost mladih naraštaja kojima ostavljamo ovaj planet.

Naše dugogodišnje iskustvo i stručnost, individualni pristup svakom projektu, te visoko kvalitetni profili renomiranih proizvođača, garancija su kvalitete izvedenih radova i zadovoljstva naših kupaca.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi