1A STEEL d.o.o.
Opis djelatnosti

Tvrtka 1A Steel d.o.o. bila je osnovana s namjerom da kupcima i poslovnim partnerima pružimo osjećaj sigurnosti u zaštiti Vaših domova, obitelji, kućnih ljubimaca i imovine. Trudimo se ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete panelnih ograda. Naši proizvodi primjereni su za ograđivanje zemljišta, kuća, vrtova, igrališta, poslovnih objekata, granica, životinja i slično. U vremenu sve veće digitalizacije nastojimo s našim kupcima graditi međuljudske odnose i tako omogućiti im najoptimalnija rješenja. Našom ponudom panelnih ograda želimo omogućiti kupcima, da se osjećaju sigurno u svom okruženju te da zaštite ono što vole. Bit ćemo Vaš pouzdani partner, koji će Vam uštedjeti novac i vrijeme jer nudimo i vlastitu dostavu.

U ponudi imamo panele modela 3D i 2D. Model 3D nudimo u dvije varijante – debljina žice 4 mm i debljina žice 5 mm. Debljina žice modela 2D je 6/5/6 mm. Panele je moguće naručiti u svim standardnim visinama u zelenoj (RAL 6005) ili u antracit (RAL 7016) boji.

Stupove nudimo u dimenzijama 60 x 40 i 60 x 60. Birati možete između stupova bez stope za montažu u zemlju i sa stopom za montažu na parapet.

Obratite nam se s upitom putem e-maila ili nas nazovite. Odgovorit ćemo na sva Vaša pitanja i pomoći Vam do najoptimalnijeg rješenja.


Županije djelovanja
Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
1A STEEL d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama:
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi