PLAVLJANIĆ INTERIJERI j.d.o.o.
Opis djelatnosti
Plavljanić interijeri je firma u kontinuiranom rastu i konstantnim inovacijama kako u radu tako i novim materijalima. S ponosom možemo reći da koristimo isključivo samo najkvalitetnije materijale i proizvode koji se mogu naći na tržištu na svjetskoj razini.

Suha gradnja, dekorativne tehnike (dekorativni završeci, završne obrade, štukature i ukrasni premazi), soboslikarski i ličilački radovi te mikrocement i epoxy podovi su jedne od primarnih kategorija kojima se bavimo.

Što se tiče dekorativnih tehnika isključivo koristimo RIVEDIL te uskoro i Loggia materijale. Za suhu gradnju koristimo Knauf, Rigips, Siniat, Farmacell te sve što se nalazi u njihovom asortimanu.

Cilj nam je od samih početka razvoj tvrtke usmjeren na ponudu cjelovitih rješenja u građevinarstvu te pružiti korisniku najkvalitetnije rješenje uz pristupačne cijene.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi