EXTRA PODOVI j.d.o.o.
Opis djelatnosti
EXTRA PODOVI j.d.o.o. bavi se ugradnjom, postavljanjem, održavanjem i sanacijama podnih obloga, epoksi, poliuretanskih i industrijskih podova. Dugi niz godina radimo s epoksidnom smolom i u stanju smo postaviti sve vrste epoksidnih podova vrlo visoke kvalitete.

NAŠE USLUGE:
- EPOKSIDNI PODOVI: Ugradnja, popravak i brušenje epoksidnih podova na području cijele Hrvatske.

- INDUSTRIJSKI EPOKSIDNI PODOVI: Ugradnja i popravak industrijskih epoksidnih podova na području cijele Hrvatske.

- CEMENTNI PODOVI: Ugradnja, popravak i brušenje cementnih podova na području cijele Hrvatske.

- STROJNO BRUŠENJE SVIH VRSTA PODLOGA: Brušenje svih vrsta podova, brzo i efikasno uz povoljnu cijenu i odličnu kvalitetu usluge.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan!

Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Na tržištu se pojavljujemo 2017. godine, međutim svoje djelovanje i kvalitetu širimo na području Hrvatske već dugi niz godina. Sa sjedištem u Zagrebu trudimo se napredovati i ispunjavamo Vaše zamisli po cijeloj Hrvatskoj.

Koristimo se najnovijim materijalima i tehnologijom te obećavamo besprijekornu izvedbu koja će zadovoljiti Vaša očekivanja. Trudimo se ići u korak sa vremenom, a kvaliteta, brzina i efikasnost su obilježja naše djelatnosti.

Tu smo za Vas kako bi smo Vam pružili savjet i omogućili podove upravo onako kako ste Vi zamislili, a da pri tome garantiramo dugovječnost. Ispuniti ćemo Vaše želje i zahtjeve, a zadovoljstvo koje ćemo ostvariti želimo zadržati kako bi smo ponovno bili Vaš izbor!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi