EXTRA PODOVI j.d.o.o.
Opis djelatnosti

EXTRA PODOVI j.d.o.o. bavi se ugradnjom, postavljanjem, održavanjem i sanacijama podnih obloga, epoksi, poliuretanskih i industrijskih podova. Dugi niz godina radimo s epoksidnom smolom i u stanju smo postaviti sve vrste epoksidnih podova vrlo visoke kvalitete.

NAŠE USLUGE:
- EPOKSIDNI PODOVI: Ugradnja, popravak i brušenje epoksidnih podova na području cijele Hrvatske.

- INDUSTRIJSKI EPOKSIDNI PODOVI: Ugradnja i popravak industrijskih epoksidnih podova na području cijele Hrvatske.

- CEMENTNI PODOVI: Ugradnja, popravak i brušenje cementnih podova na području cijele Hrvatske.

- STROJNO BRUŠENJE SVIH VRSTA PODLOGA: Brušenje svih vrsta podova, brzo i efikasno uz povoljnu cijenu i odličnu kvalitetu usluge.


Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Na tržištu se pojavljujemo 2017. godine, međutim svoje djelovanje i kvalitetu širimo na području Hrvatske već dugi niz godina. Sa sjedištem u Zagrebu trudimo se napredovati i ispunjavamo Vaše zamisli po cijeloj Hrvatskoj.

Koristimo se najnovijim materijalima i tehnologijom te obećavamo besprijekornu izvedbu koja će zadovoljiti Vaša očekivanja. Trudimo se ići u korak sa vremenom, a kvaliteta, brzina i efikasnost su obilježja naše djelatnosti.

Tu smo za Vas kako bi smo Vam pružili savjet i omogućili podove upravo onako kako ste Vi zamislili, a da pri tome garantiramo dugovječnost. Ispuniti ćemo Vaše želje i zahtjeve, a zadovoljstvo koje ćemo ostvariti želimo zadržati kako bi smo ponovno bili Vaš izbor!

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi