MARTI A. B. d.o.o.
Opis djelatnosti

U našoj ponudi nalazi se:

- PVC stolarija (prozori, rolete, vrata, ulazna i balkonska vrata, dekorativni paneli, klizne stijene, verande i ostale konstrukcije),

- Aluminijska stolarija (prozori, rolete, vrata, ulazna i balkonska vrata, dekorativni paneli, klizne stijene, verande i ostale konstrukcije),

- Unutarnja vrata (brojne vrste vrata, završne obrade, okova, ispuna i dovratnika),

- Dekorativna stakla (kaljeno staklo, kaljeno staklo farbano u RAL boju po izboru, sitotisak na staklu sa slikom po izboru, stakleni kuhinjski paneli, tuš kabine po mjeri, ogledala, profilit staklo, sva ostala dekorativna stakla),

- Staklene ograde (kaljeno staklo različitih dimenzija, laminirano staklo, laminirano kaljeno staklo, bojano po RAL-u, staklo s integriranim vodilicama). 

 


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

MARTI A.B. d.o.o. tvrtka je u privatnom vlasništvu, osnovana 2008. godine od kada uspješno posluje. Sjedište tvrtke nalazi se u mjestu Buzdohanj, Čavle, na području Primorsko-goranske županije. Iako je naša primarna misao da klijentima ponudimo najbolju moguću kvalitetu, trudimo se da naše cijene budu pristupačne kako bi klijenti dobili najbolju moguću vrijednost za uloženi novac.

Primarno područje našeg djelovanja je Grad Rijeka te njegova okolica kao i cijela Primorsko-goranska i Istarska Županija, uz neizostavni Grobnik gdje se nalazi i sjedište tvrtke. S obzirom na blizinu veliki dio aktivnosti se provodi i na području otoka Krka. Po potrebi i ovisno o veličini projekta, djelujemo i diljem Republike Hrvatske.

Bogato iskustvo i predanost poslu te stalno ulaganje u znanje i praćenje modernih trendova i tehnologija temelj su našeg uspjeha.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi