EINHELL CROATIA d.o.o.
Opis djelatnosti
Einhell Croatia d.o.o. razvija i prodaje najsuvremenije alate za "uradi sam" entuzijaste, vrtlare i kućne majstore. Naša široka paleta proizvoda pokriva brojne mogućnosti primjene u kući i vrtu, ali i garaži i radionici.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Einhell Croatia d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 1996. godine kao generalni uvoznik i ovlašteni servisni centar električnih ručnih alata, stacionarnih strojeva i kompletnog vrtnog asortimana robne marke Einhell za područje Republike Hrvatske.

Kvalitetnim radom kroz više od 20 godina stvorili smo odlične odnose s našim maloprodajnim partnerima tako da se Einhell proizvodi mogu pronaći na velikom broju prodajnih mjesta i naravno na vodećim internet trgovinama u Hrvatskoj i Sloveniji.

Veliku brigu vodimo o našim kupcima i Einhell proizvodima nakon kupnje tako što osiguravamo kvalitetni servisni centar i dugotrajnu dostupnost rezervnih dijelova. Osim pouzdane kvalitete, sveobuhvatne usluge i izvrsnog odnosa cijene i kvalitete, marka Einhell znači i slobodu, jednostavnost, sigurnost i zabavu u provedbi vaših projekata.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi