KROVOMONT-MRVICA d.o.o.
Opis djelatnosti
KROVOMONT-MRVICA D.O.O. je profesionalna građevinska tvrtka za izvedbu građevinskih radova s ciljem da zadovolji klijenta vrhunskom kvalitetom po optimalnoj cijeni. U više od trideset godina neprekidnog rada koje su iza nas ističemo se prepoznatljivošću i kvalitetom te uspješno obavljenim poslovima što dokazuje svakodnevno zadovoljstvo naših klijenata. Nebrojeno puta svojim investitorima dokazali smo ustrajnu kvalitetu naše tvrtke koju svojim uspješnim radom svakodnevno nastojimo i zadržati. Bavimo se izvođenjem kvalitetnih krovopokrivačkih radova. Radove izvodimo najviše na području Zagrebačke županije, po potrebi i u ostalim djelovima Hrvatske.

Specijalizirani smo za:
- tesarske radove (izrada krovnih konstrukcija, nadstrešnica, sjenica, pergola)

- krovopokrivačke radove (certificirani smo za sve vrste pokrova: kosi krovovi - crijep, lim, šindra, enternit, ravni krovovi - hidroizolacije ravnih krovova svih proizvođača)

- limarske radove (pokrivanje limenim pločama u obliku crijepa, trapeznim limom, ravnim falcanim limom, sendvič panelima, izrada i montaža svih vrsta građevinske limarije iz raznih matrijala- pocinčana, pocinčano obojena, bakrena, aluminijska...)

- ugradnju krovnih prozora (nalazimo ste na listi ovlaštenih majstora za ugradnju VELUX krovnih prozora i sve ostale krovne prozore)

- izvodimo i ostale građevinske radove (fasaderski radovi, zidanje, betonske, armirano betonske, zvučne i toplinske izolacije, suha gradnja (gips ploče, knauf, lamperija), razne instalacije i druge obrtničke radove)

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Za izvođenje navedenih radova posjedujemo sav potreban alat i opremu: konzolne dizalice, kosi lift do 30 m visine, građevinsku skelu, prijevozna sredstva, razne ručne alate i potrebnu sigurnosnu opremu.

Odgovornost i visoka kvaliteta su temelji dugogodišnjeg opstanka i konkurentnosti na tržištu.

Svaki novi naručitelj je priča za sebe koji za svoj novac ima pravo očekivati uslugu koja će proizvesti onakav rezultat za koji nas je i angažirao.

Naša tvrtka KROVOMONT-MRVICA d.o.o. jamči vrhunsku kvalitetu izvedbe svih radova. Visoko profesionalan i korektan pristup poslu i naručitelju, te poštivanje svih preuzetih obveza. Neovisno o obimu krovnih, potkrovnih ili sveobuhvatnosti bilo krovopokrivačkih ili drugih radova važno nam je ispoštivati dogovorene. Svakom investitoru želimo pružiti sigurnost da se na nas i naš rad može osloniti, a po završetku izvedbe da može biti siguran da je sve vrhunski odrađeno. Kako nam je cilj da kroz zajedništvo izvedene projekte učinimo što kvalitetnijim, naši radovi se uvijek odvijaju u dobroj atmosferi i raspoloženju što nam omogućava učinkovitost i savršenu koordinaciju.

Tvrtka KROVOMONT-MRVICA d.o.o. je dugogodišnji član hrvatske udruge krovopokrivača HUK.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi