POLISTOL PROZORI I VRATA
Opis djelatnosti
Proizvodnja i prodaja PVC stolarije, ALU stolarije i vrata. Za Pvc stolariju koristimo profile renomiranog svjetskog proizvođača INOUTIC/DECEUNINCK, a za proizvodnju Alu stolarije koristimo profile tvrtke Feal. U ponudi imamo i Pvc ulazna vrata proizvođača GRAD EXPORT. Naša usluga uključuje besplatnu izmjeru, montažu i demontažu i zidarsku obradu.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Polistol prozori i vrata brand su firme Eurošlep koja je u 100% privatnom vlasništvu i posluje od 1993. godine. Poslujemo u vlastitom proizvodno-skladišnom prostoru, a naš pogon opremljen je modernom proizvodnom linijom strojeva njemačkog proizvođača URBAN. Kompletan se proizvodni program izrađuje prema visokim standardima i bez problema prolazi sve kontrole potrebne za izradu pojedinih elemenata.

UZ POLISTOL NAPRAVITE PRAVI IZBOR I ODABERITE...

ISKUSTVO
Uz Polistol prozore i vrata odaberite dugovječnost i kvalitetu uz stabilnog i pouzdanog partnera sa dugogodišnjim iskustvom.

INOVACIJU
Rijetko kad smo zadovoljni sa postignutim rezultatima... Jer koliko god je nešto dobro, kvalitetno i pouzdano, uvijek može biti još bolje!

Što to znači za vas?

Naši proizvodi objedinjuju najsuvremeniju tehnologiju, uzimajući u obzir trenutne zahtjeve, kao što su toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna zaštita i elegantan dizajn.

KVALITETU
Prozore i vrata ne kupujete da bi vam trajali 3 godine, već 3 desetljeća, pa i duže! To je naše mjerilo kvalitete kod odabira materijala i proizvodnje, što uključuje i opsežnu kontrolu kvalitete.

INDIVIDUALNOST
Bez obzira na oblik, boje ili značajke Vaših prozora ili ulaznih vrata, Polistol Vam pruža bezbroj mogućnosti i kombinacija za vaše osobne ideje. A sve što Vi zamislite, mi izrađujemo...

SIGURNOST
Visok stupanj individualne mogućnosti oblikovanja uz najvišu tehnološku razinu kvalitete brandiranog proizvoda, savršena ugradnja i servis od strane POLISTOL stručnjaka, godine iskustva, kao i stabilnost i sigurnost tvrtke - Sve to, kao i najbolji prozor i vrata na tržištu, stoji iza imena POLISTOL.

USLUGA
Izbor prozora je vaša odluka. Svoje usluge smo u potpunosti prilagodili potrebama naših klijenata, kako bi cijeli proces nabave nove PVC stolarije bio što ugodniji za VAS.

Nudimo Vam stručno savjetovanje, izmjeru, demontiranje postojeće stolarije, zbrinjavanje građevinskog i ostalog otpada, profesionalnu ugradnju nove stolarije kao i čišćenje nakon ugradnje, a po potrebi i zidarsku obradu špaleta prozora.

KOMPLETNA USLUGA stoji Vam na raspolaganju ako se odlučite za nas.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi