KROVAR d.o.o.
Opis djelatnosti
Izvodimo sve vrste krovopokrivačkih, limarskih i izolaterskih radova na svim vrstama krovnih površina (ravne, kose i itd.) te ostale građevinske radove, ali smo se više specijalizirali za podizanje i pokrivanje krovnih konstrukcija. Koristimo kvalitetne materijale za koje osiguravamo ateste proizvođača i garanciju od 5 godina na izvedene radove.

Nudimo slijedeće usluge:
- otkrivanje krovova od svih vrsta pokrova
- nabava, izrada i montaža krovne konstrukcije od drvene građe i od metala
- postava hidro i termo izolacije
- ugradnja svih vrsta krovnih prozora
- postava svih vrsta limenih oluka (bakreni, pocinčani, aluminijski, ...)
- pokrivanje krovova svim vrstama crjepova (bramac mediteran, tondach, mala salonitka, velika salonitka, eternit ploče, profilirani lim, kanalica, ...)
- izrada svih vrsta ravnih krovova s različitim izolacijama proizvođača: Katran (bikrofiks), Tim Laško iz Slovenije (tim-refleks), Elastobit
- izrada ili uređivanje dimnjaka...

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Krovar d.o.o. osnovana je 1998. godine. Osnovao ju je vlasnik i direktor tvrtke gosp. Zenel Smajli koji posjeduje 40 godišnje iskustvo u izvođenju krovopokrivačkih radova na prostoru čitave bivše Jugoslavije.

Zapošljavamo prosječno 12 radnika kvalificiranih za poslove u graditeljstvu.

Izvodimo sve vrste krovopokrivačkih, limarskih i izolaterskih radova na svim vrstama krovnih površina (ravne, kose i itd.) te ostale građevinske radove, ali smo se više specijalizirali za podizanje i pokrivanje krovnih konstrukcija. Koristimo kvalitetne materijale za koje osiguravamo ateste proizvođača i garanciju od 5 godina na izvedene radove. Kvalitetu naše usluge potvrđuju i brojne nagrade na Olimpijadama krovopokrivača koje organizira HUK (hrvatska udruga krovopokrivačka) i tvrtka Bramac Pokrovni sistemi d.o.o. iz Zagreba.

Surađujemo s mnogim hrvatskim tvrtkama i organizacijama, a posebno izdvajamo onu s riječkim KBC-om, s kojim već nekoliko godina imamo ugovor o održavanju njihovih krovnih površina, kao i Ugovor na poziv s Liburnia Riviera Hoteli d.d. iz Opatije kojima smo sanirali krovove na nekoliko hotela.
Reference
- Župni ured Svetog Jakova: Izvršena je sanacija izmjene crijepa na krovište, postavljeno oko 200 m2 mediteran crijepa.
- Crkva Navještenja Blažene Djevice Marije u Opatiji: Kompletna izmjena postojećeg crijepa na krovištu crkve. Krovište se sastoji od četrnaest krovova na crkvi. Crkva je pod zaštitom spomenika kulturne baštine, gdje se je od Uprave iz Rijeke vršilo posebno nadziranje za postavljanje mediteran crijepa. Ovo je najveća tlocrtna površina jednog sakralnog objekta na prostoru Istre i Kvarnera. Pokrili smo ukupno 1.200 m2 crijepa mediteran, a potrošili oko 1,9 tona bakrenog lima, odnosno postavljeno je oko 700 m' bakra za razne razvijene širine.
- Krovište zgrade Rijeka-projekta, Albaharijeva ulica 10a, Rijeka: Postavljeno 250 m2 mediteran crijepa na krovu, te izvršena izolacija 400 m2 ravnog krova.
Postavljeno 600 m2 cinkotit lima.
- Krovište zgrade Filozofskog fakulteta u Rijeci, Albaharijeva ulica 10a: Izvršena izmjena crijepa na 1.000 m2 krovišta zgrade.
- Dječja bolnica "Kantrida": Izmjena kanalica 500 m2 te postavljeno 800 m2 pocinčanog lima raznih širina.
- Riječka bolnica: Izvršeno više vrsta radova na ravnim krovovima (rodilište, upravna zgrada, psihijatrijski odjel, telefonska centrala i dr.).
- Sušačka bolnica: odjel): Izvršena izolacija na više ravnih krovova (uprava tehničkog odjela, izolacija mosta, srčani
odjel).
- i mnogi drugi. Više pročitajte pod linkom reference.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi