VELANA TRGOVINA d.o.o.
Opis djelatnosti
Nudimo najtraženije i najljepše modele zavjesa (klasične zavjese i dekori, panel i paket zavjese, trakaste zavjese, rolo zavjese), široki izbor karniša i popratnog pribora (ukrasi za zavjese, kvačice, vitražice i držači za vitraže, kolutovi za karniše). U ponudi imamo i jastučiće, nadstoljnjake, navlake za stolice.

Svojim širokim asortimanom trudimo se biti zastupljeni u svim vrstama interijera, te je tako naša specijalnost opremanje hotela, apartmana, ugostiteljski obrti, škole, vrtići, zdravstvene ustanove, veleposlanstva, privatni stanovi i kuće.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Od godine 1993. Velana otvara svoja prodajna i proizvodna mjesta na lokacijama u Zagrebu, Splitu i Zadru u kojima možete razgledati stalnu postavu najtraženijih i najljepših modela zavjesa, panel zavjesa te široki izbor karniša i popratnog pribora.

Svojim širokim asortimanom trudimo se biti zastupljeni u svim vrstama interijera, te je tako naša specijalnost opremanje i popravci svih vrsta materijala za hotele, apartmane, ugostiteljske obrte, škole, vrtiće, zdravstvene ustanove, veleposlanstva, privatne stanove i kuće.

Prilikom odabira idealne zavjese za Vaš prostor treba voditi računa o osvjetljenju, bojama i rasporedu namještaja te dimenziji prozora i vrata, pri čijoj odluci naš tim dizajnera nudi idejno rješenje, u dućanu i na terenu. Za sve naše kupce vršimo besplatnu izmjeru zavjesa i karniša unutar prostora kojeg želite urediti.

Visoka kvaliteta svih materijala i usluge, kriterij nam je za postizanje Vašeg zadovoljstva.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi