SPB INŽENJERING d.o.o.
Opis djelatnosti
Projektiranje, proizvodnja, rekonstrukcija, montaža, rezervni dijelovi i servis dizalica i transportne opreme.

- DIZALICE (mosne dizalice, konzolne dizalice, monorail dizalice)
- VITLA (užetna vitla, lančana vitla)
- DIZALIČNA OPREMA (elektro oprema, strojarska oprema)
- OPREMA ZA MARINE (stupne konzolne dizalice, autodizalice (travelift), hidraulična kolica, dizalični križevi, ležaljke za brodice, igla za jarbole)
- OPREMA ZA DIZANJE (magneti, pneumatski alati, ostala oprema)
- OPREMA ZA PRETOVAR (pretovar svitaka limova, pretovar rasutih tereta, pretovar tekućih tereta, nosive grede)
- TERETNE PLATFORME
- SPECIJALNA OPREMA (pogonski mehanizmi pokretnih krovova, pogonski mehanizmi pokretnih nadstrešnica, kliješta za pretovar kamiona, lančani grabuljar, samohodni vagon, kliješta za pretovar tračnica i profila, prekretaljka za masline, dozirna deponija drvenog otpada za ložište kotla, most tlačnog cjevovoda preko rječine, potezno vitlo za izvlačenje navoza u brodogradilištu)
- SERVIS I REKONSTRUKCIJA

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
SPB inženjering d.o.o. je tvrtka registrirana za projektiranje, nadzor, izvođenje radova i servisiranje u području strojarstva i elektrotehnike.

Tijekom 1992. god započeli smo s radom kao inženjerska tvrtka specijalizirana za projektiranje i izradu transportne opreme (radioničke dizalice i razni alati za pretovar komadnih i rasutih tereta).

Kvalitetom naših proizvoda, poštivanjem rokova isporuke kao i brzinom reakcije naše servisne službe stekli smo povjerenje velikog broja renomiranih kupaca na hrvatskom tržištu.

Postojeći inženjerski kadar ima dugogodišnje iskustvo u projektiranju, vođenju nadzora nad izradom i izradi raznovrsne transportne opreme, a naša servisna služba sastavljena od iskusnih mehaničara i električara, opremljena servisnim vozilima, skelama i svim potrebnim alatima i instrumentima u mogućnosti je intervenirati u vrlo kratkom roku po pozivu kupca.

Kvaliteta naših proizvoda osigurana je nadziranjem procesa proizvodnje, nabave i ugradnje opreme renomiranih dobavljača, te atestiranjem gotovih proizvoda od strane ovlaštenih tvrtki.

U želji za što boljom prezentacijom naših proizvoda i usluga redovno sudjelujemo na Jesenskom međunarodnom zagrebačkom velesajmu, Sajmu tehnike u Beogradu i sajmu SASO u Splitu.

SPB - inženjering d.o.o. u svim procesima poslovanja ima implementiran sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000. Certifikatom ISO 9001:2000 zajamčena je kvaliteta naših proizvoda i usluga.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi