WÜRTH - HRVATSKA d.o.o.
Opis djelatnosti
Nudimo sustav koji uključuje potpunu brigu o pravovremenoj i točnoj isporuci proizvoda kao što su vijci i spojni elementi, tehnička kemija, alati, uređaji i oprema (preko 100.000 proizvoda i dimenzija). Nudimo i pomoć pri preciznom izboru traženog proizvoda, optimizaciji količina, do pravovremene isporuke proizvoda na mjesto njegove primjene.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Würth–Hrvatska d.o.o. je dio internacionalnog koncerna Würth sa sjedištem u Njemačkoj i vodeća je tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi prodajom širokog asortimana proizvoda primjenjivih u velikom broju tehničkih djelatnosti. Koncern, koji posluje u preko 80 zemalja svijeta, ima u svom sastavu preko 400 različitih tvrtki, od kojih su mnoge proizvodne i proizvode široku paletu proizvoda iz područja spojne tehnike, kemijskih proizvoda, elektronike, solarne tehnike.

Od 1994. godine prisutni smo na hrvatskom tržištu i organizirani smo u prodajne divizije - Auto, Metal, Drvo, Građevina i Trade. Cilj nam je kupcima ponuditi cjelovito rješenje upravljanja sustavom opskrbe proizvoda iz tzv. «C» – segmenta nabave (80 % raznih artikala, a 20 % vrijednosti, pri čemu je sistemski trošak: vrijeme, energija i ljudski resursi nabavne službe, veći od financijske vrijednosti robe).

Najkraće rečeno, nudimo sustav koji uključuje potpunu brigu o pravovremenoj i točnoj isporuci proizvoda kao što su vijci i spojni elementi, tehnička kemija, alati, uređaji i oprema (preko 100.000 proizvoda i dimenzija). Nudimo i pomoć pri preciznom izboru traženog proizvoda, optimizaciji količina, do pravovremene isporuke proizvoda na mjesto njegove primjene.

Würthov sustav ORSY (Order & System) prebacuje brigu o nabavi C dijelova s nabavne službe klijenta na Würthovog terenskog prodajnog predstavnika, uz pomoć ORSY polica postavljenih u prostoru klijenta i pažljivo isplaniranih prema artiklima koji će se na njima skladištiti. Time se omogućava i optimizacija količine proizvoda, financijske vrijednosti te ušteda skladišnog prostora.

U mogućnosti smo isporučiti artikle iz našeg stalnog programa u Hrvatskoj u roku 24-72 sata putem dostavljačkih tvrtki bilo gdje u RH.

Kako bi naše proizvode učinili što dostupnijima te kupcima olakšali kupovinu i učvrstili naše poslovne odnose, otvorili smo veleprodajne trgovine u Zagrebu (Jankomir, Sesvete, Buzin), Osijeku, Rijeci (Viškovo, Čavle), Splitu (Kaštel Sućurac, Stobreč), Zadru, Dubrovniku i Varaždinu. U svakom prodajnom centru, u ugodnom i tematski složenom prostoru na raspolaganju je više od 2.500 proizvoda TOP kvalitete. Uz naše stručno osoblje te je proizvode moguće na licu mjesta „opipati“, odabrati, kupiti i odmah preuzeti.

Isto tako omogućili smo našim kupcima kupovinu putem interneta te Vas ovim putem pozivamo da posjetite našu Online trgovinu na sljedećoj adresi: https://eshop.wuerth.com.hr. Online trgovina tvrtke Würth-Hrvatska d.o.o. je elektronski katalog za naručivanje proizvoda koji se redovito ažurira i nadograđuje novim funkcijama koje olakšavaju svakodnevni posao. Za Vaše potrebe dostupno 24/7 s više od 20.000 proizvoda iz ponude Würth-Hrvatska d.o.o.

Danas Würth-Hrvatska d.o.o. ima preko 200 zaposlenih (od kojih preko 100 prodajnih predstavnika širom Hrvatske) te upravu i centralno skladište u poslovnoj zoni Jankomir u Zagrebu. Naša baza kupaca premašuje brojku od 25.000. Temelji našeg razvoja i rada su kvalitetno upravljanje, stručnost i motiviranost zaposlenih, kvalitetna usluga, potpuna posvećenost kupcima i kvaliteta naših proizvoda.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi