Gradnja klasične kuće pothvat je koji traži puno vremena, od sređivanja papirologije i potrage za majstorima do izvedbe samih radova koji nerijetko traju duže od planiranog. Osim vremena, upravo zato što najčešće ne ide sve prema planovima, gube se i živci.

Kao rezultat svega navedenog, i današnjeg užurbanog tempa života u kojem gotovo svi želimo svoje ciljeve ostvariti „sada" i „odmah" pojavila se velika potražnja za montažnim kućama ili kućama koje se naprave u roku svega nekoliko mjeseci. Tu spadaju i modularne kuće tvrtke Marida Home.

Moderna gradnja

Kao što sam naziv govori, modularne kuće sastavljene su od modula. Spajanjem zasebnih modula nastaje jedna kućica. Kupci biraju žele li samo kostur i gole zidove ili kompletno namještenu kućicu. Sami odlučuju i žele li stolariju, vodovodne instalacije, struju…

Brzi rok izrade kuće i brza useljivost, mogućnost kreiranja vlastitog doma i činjenica da nema brige oko majstora, definitivno su velike prednosti odabira modularne kuće. Željeni objekt može se montirati na vašem terenu ili u proizvodnoj hali tvrtke.

Želite li pogledati ovakav objekt uživo i na licu mjesta dobiti informacije o materijalima koji se koriste, o izolaciji, grijanju i svemu ostalom što vas zanima? Gotov i razrađen model kuće naziva Marida home 144 nalazi se u Svetom Ivanu Zelini, Milutina Barača bb, 10380. Može se pogledati svakim radnom danom od 08:00-16:00 sati uz prethodnu najavu ili samim dolaskom na adresu. Dobro ste došli sa svim mogućim pitanjima i nejasnoćama.

Modularna kuća Marida Home 144

Ova modularno-mobilna kuća od 144 m2 dolazi u tri modula. Prvi modul je spavaći modul koji se sastoji od tri spavaće sobe i jedne manje prostorije za spremište.

Drugi modul je sanitarni s dvije velike kupaone, prostranim hodnikom i sanitarnim spremištem. Treći modul je najprostraniji. U njemu se nalaze velika dnevna soba, kuhinja i blagovaona.

Kod ovog objekta, ali i svih ostalih može se birati između više vrsta materijala i faza do kojih želite da vaš budući objekt stanovanja bude pripremljen.

Male kuće za odmor

Osim za dugoročan dom i svakodnevni život modularne kuće idealne su i za vikendice na moru, naročito one manjih dimenzija. Možete ih koristiti za svoj gušt ili iznajmljivati. Kupnja male kuće za odmor svakako je jednostavnija od gradnje apartmana ili klasične kuće.


Modularna kuća Marida 32

Raspored prostorija ovih kuća osmišljen je tako da može zadovoljiti sve potrebe prosječne obitelji kako bi boravak u objektu male kvadrature bio što ugodniji.


tlocrt kuće Marida 32

Rješavanje stambenog pitanja odluka je koja se donosi za cijeli život. Ako ste trenutno u dilemama razmislite o svojim mogućnostima i prioritetima. Kreirajte dom iz snova po svojim mjerama i željama!

U galeriji pogledajte fotografije izložbenog modela, modularne kuće Marida home 144!

Fotogalerija (12)

MARIDA HOME d.o.o.
MARIDA HOME d.o.o.
Prodaja asortimana na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi