INTER DOMPANELI d.o.o.
Opis djelatnosti
Bavimo se veleprodajom i naš asortiman obuhvaća: masivni i egzotični parketi, seljački podovi, laminatni podovi, paneli i višeslojni parketi, daščani parketi, zidne obloge, letvice, podloge i podkonstrukcije, drvo za terase i fasade, pluto podloge , zaštitne podloge, ALU profili/spojnice, ulja, voskovi i lazure, ljepila/prednamazi i primer, sredstva za održavanje i čišćenje, drvo za terase i odgovarajuće stepenice.

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Mi smo austrijsko-hrvatsko trgovačko društvo s tvorničkim skladištima i zastupamo europske eminentne tvornice i proizvođače iz drvne branše te drugih materijala prateće industrije.

Pratimo svjetske trendove s programima za dizajnere interijera te arhitekte, drvne centre, specijalizirane trgovine, parketare, stolare, trgovine građevinskih materijala, izvođače građevinskih i završnih radova.

Dostavljamo robu na području cijele Hrvatske. Naši suradnici Vam stoje na raspolaganju za sve Vaše upite, zahtjeve, komentare, kritike i pohvale.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi