KLESARSTVO ONYX, vl. Vladimir Čiplić
Opis djelatnosti
Izrađujemo nadgrobne spomenike, prozorske klupice, stolove, oblažemo stepeništa, podove, šankove i dr. Izvodimo i sve ostale klesarske radove na groblju.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Do 2006. g. obrt je poznat pod imenom Kamenoklesar Momčilo Čiplić. Zbog širenja proizvodnje nastaje potreba za osnivanjem još jednog obrta pod okriljem obitelji Čiplić i tako nastaje Klesarstvo ONYX. Obrt smo s dugogodišnjom obiteljskom tradicijom, počeci sežu u 1973. g. Danas smo pogon koji u svojoj proizvodnji koristi suvremene strojeve i nove načine obrade kamena za uređenje eksterijera i interijera.

Bavimo se obradom i postavom prirodnog kamena te svih vrsta klupčica, podova i nadgrobnih spomenika. Iskazali smo se na brojnim projektima na području cijele Hrvatske svojom stručnošću, brzinom i kvalitetom radova. Tradicija duža od 30 godina nas obvezuje na visoku kvalitetu i omogućuje nam da Vam ponudimo trajan i moderan proizvod. Bezbrojna rješenja kupac može kreirati i sam, a najnoviji trendovi, inovativne forme i elegancija dizajna zadovoljavaju i najzahtjevnije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi