3M d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja i inženjering za pitke, bazenske, tehnološke i otpadne vode. Prodaja i servis: uređaji za obradu pitkih, bazenskih i otpadnih voda, kao i voda za potrebe industrije svjetski poznatih proizvođača ProM. Omekšavanje, demineralizacija, purifikacija, obrada rashladnih voda. Prodaja aktivnog ugljena i filtera, uređaja za kontrolu kakvoće vode (mjerenje mutnoće vode, fotometrijski uređaji, testovi za kućne bazene i spa), specijalnih pumpi za pretakanje kemikalija, dozirne pumpe, spremnici kemikalija, servis uređaja i opreme, projektiranje, ponuda tehničkih rješenja, ugradnja uređaja i opreme za obradu vode. Dezinfekcijski i oksidacijski sustavi (UV sustavi, sustavi za elektrolizu, ozon sustavi, klor dioksid sustavi), membranska tehnika (uređaji za reverznu osmozu, uređaji za nanofiltraciju, uređaji za ultrafiltraciju), kemikalije i sredstva za tretman voda (tretman membanskih sustava, tretman kotlovskih sustava, tretman rashladnih sustava, sredstva protiv rasta algi u vodi, sredstva za bistrenje vode, sredstva za neutralizaciju vode, kemikalije za korekciju pH vode, sredstva za dezinfekciju vode), dozirni sustavi, tabletirana sol za omekšivače.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
3M d.o.o. je započeo s radom 1981 god., prvo kao obrtnička radionica, a od 1991. god. kao trgovačko društvo. Sjedište firme je u Novom Čiču nedaleko Velike Gorice i to na vlastitom zemljištu i vlastitim objektima. 3M d.o.o. se počinje naglo razvijati nakon 1991 god. i od 1 zaposlenog kod osnivanja danas ima 14 djelatnika s trenutnom potrebom otvaranja još radnih mjesta.

Glavna djelatnost firme je obrada pitkih, bazenskih i otpadnih voda kao i voda za potrebe industrije (omekšavanje, demineralizacija, purifikacija, obrada rashladnih voda). Kod obrade voda 3M d.o.o. koristi isključivo opremu svjetski poznatog proizvođača opreme za obradu vode firme "ProMinent" Dosiertechnik Heidelberg.

Važno je napomenuti da je 3M d.o.o. zastupnik i ovlašteni serviser "ProMinent" Dosiertechnik GmbH za Republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Serviseri i ostali vodeći stručnjaci 3M d.o.o. se redovno 2 puta godišnje školuju u Heidelbergu i na taj način stalno prate svjetske trendove u tretmanu voda.

Osim toga 3M d.o.o. ima zastupstvo:
- Jacobi Carbons - poznatog proizvođača aktivnog ugljena
- Lovibonda iz Dortmunda - proizvođača uređaja za kontrolu kakvoće vode
- Jessbergera iz Münchena - proizvođača specijalnih pumpi za pretakanje kemikalija
- Valtera iz Ljubljane za klornu opremu

U Hrvatskoj 3M d.o.o. usko surađuje sa:
- Fakultetom kemijskog inženjerstva i tehnologije
- Prehrambeno - biotehnološkim fakultetom
- Fakultetom Strojarstva i brodogradnje.

U ponudi su: uređaji za reverznu (obrnutu) Osmozu - postupak dobivanja čiste vode, UV dezinfekcija, klor dioksid umjesto klora za dezinfekciju, ozon - jako djelotvorno dezinfekcijsko sredstvo, regulacijska tehnika - mjerač i regulator s mikroprocesorskom tehnologijom za različita mjerenja, senzori, omekšivači vode, filteri.
Reference
3M d.o.o. trenutno ima opremu u preko 60% hrvatskih vodovoda, većem dijelu otvorenih i zatvorenih bazena, svim hrvatskim pivovarama a posebno značajne reference ima u farmaceutskoj industriji "Pliva"; prehrambenoj industriji "Podravka" i "Lura" d.d. ...
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi