PONISTRA BIORINE d.o.o.
Opis djelatnosti
PVC stolarija - proizvodnja i prodaja: ulazna vrata, balkonska vrata, klizne stijene, prozori, prozorski elementi - rolete i grilje, komarnici, proizvodnja i prodaja IZO stakla, ugradnja ukrasnih letvica na stakla. Ugradnja, prijevoz i isporuka.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Poduzeće PONISTRA d.o.o. Biorine osnovano je 1990. godine kao obiteljski obrt. Sa svojih 15 uposlenika na više od 2000 m2 zatvorenog poslovnog prostora i oko 1400 m2 ograđenog otvorenog prostora te zahvaljujući dobrim poslovnim potezima izraslo je u tvrtku koja predstavlja jedan od značajnih poslovnih subjekata na polju PVC stolarije. Gospodin Kažimir Škare, osnivač, vlasnik i glavni menadžer PONISTRE d.o.o. Biorine, ovim se poslom počeo baviti prije 30 godina u Njemačkoj. Kao iskusan stručnjak u proizvodnji stakla i PVC stolarije, s 30 godina iskustva, uspješno vodi tvrtku te svoje znanje nesebično prenosi na mlade ljude i njihovo stalno usavršavanje.

"Ponistra" d.o.o. Biorine osim velikog poslovnog prostora i prostrane skladišne hale te linijom za izradu stakala, raspolaže i znatnim brojem strojeva za izradu PVC stolarije, od kojih navodimo samo neke:

- dvostruka kružna pila za izrezivanje profila;
- glodalica za izdubljivanje žlijeba za odvod vode;
- varilica za sastavljanje profila;
- čistilica za kutove;
- pila za rezanje letava za staklo;
- kompresori za zrak;
- velik broj ručnih alata
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi