MODING - GRAUS d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja: PVC proizvodi (prozorski profili, kućna ulazna vrata, fasadni sistemi, zimski vrtovi, sistemi roleta, sistemi grilja, sistemi pregradnih zidova, tehnika odzračivanja i prozorske klupice), ALU proizvodi (hladne serije, fasade, PTM profili). Investiranje u izgradnju i prodaja nekretnina (stanova).

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka MODING-GRAUS d.o.o. osnovana je 1999.g. U proizvodnji ALU proizvoda koristimo se profilima tvrtke Feal d.o.o. i to dvije osnovne vrste: hladni profili i profili sa prekinutim termičkim mostom. U proizvodnji PVC proizvoda koristimo profile (dodatno ojačane čeličnom armaturom) renomirane njemačke tvrtke Rehau d.o.o.

Svi ugrađeni dijelovi su originalni (posjedujmo njihove certifikate) od navedenih proizvođača i proizvodna tehnologija je u skladu sa uputama navedenih proizvođača. Naš proizvodni pogon opremljen je najnovijom linijom strojeva njemačke firme Elumatec d.o.o. na kojoj rade stručni djelatnici sa dva inženjera u prodaji i tehničkoj pripremi uz čije ćete savjete u bogatom proizvodnom programu izabrati najbolja rješenja uz najoptimalniju cijenu, najveću uštedu energije i minimalno održavanje.

OKOV u izradi prozora koristimo od tvrtke SIGENIJA koja u izradi svojih okova koristi legure TITAN-SREBRO što garantira dugovječnost i funkcionalnost okova uz minimalno održavanje. Prozori iz našeg proizvodnog programa će definitivno uljepšati Vaš pogled na svijet.

Za investiranje u izgradnju i prodaju nekretnina garantiramo visoku kvalitetu i suvremeni dizajn, što se vidi na dosadašnjim izgrađenim stambenim objektima na području Zagreba. Kod izgradnje i prodaje objekata surađujemo s vrhunskim građevinskim firmama i projektnim uredima.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi