BREGEŠ d.o.o.
Opis djelatnosti
Izvođenje elektroinstalacija slabe i jake struje u svim vrstama objekata (stambeni, poslovni, industrijski...), izvođenje gromobranskih instalacija (standardna instalacija, sondiranje objekata), izvođenje telefonskih instalacija, izvođenje umrežavanja računala, izvođenje parlafonskih instalacija (parlafoni, portafoni, videofoni), izvođenje antenskih instalacija (TV/ SAT).

ELEKTRIČNE INSTALACIJE JAKE STRUJE (priključak, elektroenergetski razvod, besprekidno napajanje, agregatsko napajanje, trafostanice, kompletna niskonaponska instalacija objekata).

ELEKTROINSTALACIJE SLABE STRUJE (telefon, strukturno kabliranje (LAN), videonadzor, razglas, centralni nadzorni sustav, protuprovala, dojava požara, detekcija plinova).

GROMOBRANSKE INSTALACIJE (Izgradnjom i održavanjem gromobranskih instalacija, u duhu propisa, štete nastale atmosferskim pražnjenjem mogu se svesti na najmanju moguću mjeru, dok instalirana oprema ove vrste ima dugi vijek trajanja, a uložena sredstva u istu, za to vrijeme potpuno se amortiziraju).

IZRADA RAZVODNIH ORMARA:

- DISTRIBUCIJSKI RAZDJELNICI (Ugradni, nadgradni ili samostojeći ormari u koje se ugrađuje kompletan asortiman sklopne i distribucijske tehnike koja je dostupna na našem tržištu)

- GRADILIŠNI ORMARI (Ormari specifične namjene koji se razlikuju prema potrebama distribucije električne energije na gradilištima. U ponudi imamo tipske razdjelnike za montažu na zid koje mogu imati od 4 do 8 distribucijskih mjesta različitih izvedbi, od klasičnih 16A šuko priključnica do industrijskih 5-polnih 32A).

- STANSKI RAZDJELNICI (Jednoredni do četveroredni razdjelnici ugradne ili nadgradne izvedbe, ovisno o vašim potrebama. U takve razdjelnike moguće je ugraditi sve vrste automatskih osigurača od 2 do 63A, jednopolne, dvopolne, tropolne i četveropolne, zaštitne).

- TIPSKI ORMARI (Ormari tipizirani od strane HEP-a, a odnose se na glavne priključne mjerne ormare tipa KPMO-1,2,3,4, te na etažne ERO i etažne mjerne ormare).

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Bregeš d.o.o. uspješno posluje od 1992 godine. Djelujemo na prostorima Republike Hrvatske, sa središtem u gradu Zagrebu.

Svojim dugogodišnjim radom, stalnim napredovanjima i stjecanjem referenci dobrog djelovanja dokazala se kao konkurentna tvrtka na izvođenju elektroinstalacijskih radova jake i slabe struje, gromobrana i proizvodnji razvodnih ormara.

Tvrtka je u početku djelovanja pored vlasnika, imala jednog djelatnika, proširenjem poslovanja pokazala se potreba za većim brojem djelatnika. Danas tvrtka Bregeš d.o.o. broji 19 stalnih djelatnika.

Moto tvrtke od osnutka do danas je "kvaliteta i stručnost na prvom mijestu" što je dokazano zadovoljstvom i dugogodišnjom suradnjom s istim poslovnim partnerima.

Našim klijentima osigurana je podrška od 0-24 h, izlazak na teren u roku 24 sata po dojavi. Naše iskustvo i kvaliteta razlog su našeg kontinuiranog rada. Obratite nam se s povjerenjem!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi