CLEANFIX, OBRT ZA ČIŠĆENJE, VL. DENI ŠARIĆ
Opis djelatnosti

CleanFix je specijalizirani servis za čišćenje koji se bavi čišćenjem, pranjem i zaštitom fasada te visokotlačnim pranjem svih vrsta tvrdih površina.

Usluge koje nudimo:

- čišćenje, pranje i zaštita vanjskih pročelja

- visokotlačno pranje svih vrsta površina (javne površine, plaže, sunčališta, parkirališta, trgovi, šetnice…)

- dubinsko čišćenje tapeciranih površina

- čišćenje i vodootporna zaštita kamenih površina (grobnica, nadgrobnih spomenika, prilaza, stepeništa, kuhinjskih radnih ploča...)

S takvim rasponom usluga, možemo ponuditi suradnju ne samo privatnim korisnicima nego i poslovnim subjektima, ali i komunalnim poduzećima te općinama i gradovima koji uvide potrebu za našim uslugama.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Dugogodišnje iskustvo rada s visokotlačnim strojevijma za pranje i želja za bržim, efikasnijim, dugotrajnijim te ekonomičnijim načinima čišćenja dovela je do stvaranja ideje CleanFix-a.

Koristeći vrhunsku opremu i inovativnu tehnologiju čišćenja pomoću biorazgradivih sredstava vrhunskih njemačkih proizvođača možemo osigurati dugotrajno vidljive rezultate.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi