BETONSKE OGRADE LUX
Opis djelatnosti

Nudimo rješenja za industriju, kampove, hotele i privatne ograde. Bez kopanja temelja, bez oplata i bez suvišnih troškova gradnje. Malo materijala, mali ekološki otisak i vrtoglave uštede u radu i materijalu. Nazovite već danas i informirajte se o daljnim uštedama. Betonski paneli odliveni u jednom komadu s dekorativnim motivom osiguravaju brzu ugradnju, minimalno održavanje i dugotrajnost koju očekujete od betona. 


Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Profesionalan odnos prema klijentima, kontinuirana edukacija djelatnika, kvaliteta usluge, povjerenje koje iznimno cijenimo, brzina izvršavanja obveza i razumijevanje potreba korisnika naših usluga su temelj na kojem smo izgradili našu tvrtku betonske ograde Lux. U poslovanju se prilagođavamo svim zahtjevima tržišta te uz naše usluge uvijek možete računati na savjetodavnu i praktičnu podršku našeg tima.

BETONSKE OGRADE LUX se nalazi u ovim kategorijama:
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi