ZOMAR INTERIJERI d.o.o.
Opis djelatnosti

U našem salonu od 450 m2 i vanjskom skladištu od 6.500 m2 nudimo sve za unutarnje uređenje vašeg doma, poslovnog prostora ili apartmana.

Kod nas možete pronaći:
- Keramičke pločice (terasne, podne, imitacija drveta, veliki formati, mozaici, bazenske, industrijske, porculan, fasadne, dekorativni kamen...)
- Sanitarije (kabine, kade, ormarići, umivaonici, bide, tuš kade, vodokotlići, WC školjke, galanterija, mješalice, ogledala, WC daske...)
- Građenje i opremanje (laminatni podovi, pribor, vinil...)

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Distributer smo branda SPIANA za RH, SLOVENIJU i BiH.

Za naše kupce možemo osigurati dostavu u Sloveniji i u Hrvatskoj po vrlo povoljnim uvjetima. Za Vas tražimo kvalitetno, moderno i najpovoljnije. Svakodnevno kupujemo na rasprodajama i akcijama direktno od tvornica i najvećih distributera sanitarija, keramike i laminatnih podova.

1.200 modela pločica dostupna u roku od 24 sata, te novost preko 2.000 modela pločica s rokom isporuke od 7-15 dana. Generalni distributeri za Republiku Hrvatsku. Sva roba direktno od 30-tak proizvođača pločica i sanitarija. U suradnji s partnerima na zalihi stalno preko 90.000 m2 keramičkih pločica te svaki tjedan nove isporuke. Uvijek imamo na zalihi preko 500 modela s cijenom od 29,00 kn do 99,90 kn/m2 (prva i druga klasa).

Uz savjete našeg stručnog i ljubaznog osoblja nudimo široku paletu proizvoda vrhunske kvalitete različitih stilova koji će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe. Naša velika outlet ponuda se stalno dopunjava novim modelima.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi