TiD-extra d.o.o.
Opis djelatnosti
Specijalizirana prodaja alata i opreme za industriju i obrtništvo.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Od osnutka 1993. godine glavni cilj tvrtke TiD-extra d.o.o. je unaprijediti proizvodni proces kupaca. Tvrtka nudi inovativna i korisna rješenja kroz prodaju širokog asortimana proizvoda, te nudi podršku pri preciznom izboru traženog proizvoda od pravovremene isporuke do mjesta njegove primjene.

Više od 20 godina iskustva sa stalnim razvojem i usredotočenjem na zahtjeve proizvodnog procesa omogućuju napredak naših cijenjenih kupaca. Predstavljamo svjetski poznate tvrtke od Japana do SAD-a i zajednički smo usmjereni na industrijsku proizvodnju.

TiD-extra je generalni distributer vodećeg proizvođača profesionalnog alata za teške uvjete rada u industriji i obrtništvu. U svom proizvodom asortimanu nudi širok izbor akumulatorskih i električnih alata, pribora i ručnih alata za profesionalne korisnike širom svijeta. Milwaukee alate možemo opisati kao kompaktne, snažne, izdržljive i dugotrajne alate koji nude inovativna rješenja s izuzetnom vrijednošću.
TiD-extra d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama:
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi