K.M.S. PVC I ALU STOLARIJA d.o.o.
Opis djelatnosti
Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, naši stručnjaci vam stoje na raspolaganju u svim fazama izvođenja radova, od planiranja i izrade stolarije do ugradnje i održavanja.

PVC STOLARIJA:
- Prozori i vrata
- Klizne stijene
- Rolete i grilje
- Sustavi profila

ALU SISTEMI:
Tvrtka K.M.S. izrađuje sve vrste prozora i vrata, kliznih, harmo i fiksnih stijena te grilja od visokokvalitetnih certificiranih aluminijskih profila renomiranih proizvođača, s prekinutim termičkim mostom ili bez njega. K.M.S. aluminijske fasade odlikuju se visokom čvrstoćom i funkcionalnošću i projektirane su na način da dijele pročelje zgrade na pravokutna polja veličine po Vašem izboru, od kojih se svako može posebno modificirati.

OSTALO U PONUDI:
Nudimo izradu atraktivnih i praktičnih zimskih vrtova koji će vam omogućiti da uživate u prekrasnom pogledu na prirodu koja vas okružuje u sigurnosti i toplini vlastita doma bez obzira na vremenske uvjete.

Za ekonomično i praktično rješenje zaštite od sunca i insekata na raspolaganju vam je širok izbor aluminijskih žaluzina i K.M.S. rolo komarnici, a ugrađujemo i elegantne vanjske i unutarnje klupčice od različitih materijala.

Dakako, uz sve naše proizvode imate mogućnost kombiniranja opreme i pribora: rukohvata, kvaka, sigurnosnih garnitura, odbojnika i sl. Po potrebi, pružamo vam i uslugu završne obrade špaleta poslije montaže.

Također, obavljamo popratne radove kao što su demontaža postojeće stolarije, ugradnja prozorskih klupica, zidarska obradu špaleta, čišćenje radilišta i sl. Naši stručnjaci će vas uputiti u pravilno rukovanje i održavanje stolarije te vam ostaju na raspolaganju u slučaju potrebe obavljanja servisne usluge.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi