UNIS d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka UNIS d.o.o. specijalizirana je za projektiranje, proizvodnju i prodaju različitih vrsta proizvoda baziranih na sigurnosnim rješenjima koja nalaze široku primjenu u zaštiti doma i poslovnih objekata.

Protuprovalna vrata PORTRISA, ulazna vrata PANTOR i sobna vrata INVADO samo su jedan od brandova u čiju kvalitetu su se uvjerile tisuće zadovoljnih kupaca. Novost u našoj ponudi predstavljaju inovativna rješenja hands-free sustava kontrole pristupa zasnovana na Bluetooth tehnologiji te Cloud sustavi kontrole pristupa za apartmane, hotele i poslovne objekte.

Kontaktirajte nas, jer bismo rado prodiskutirali o vašim potrebama za sigurnosnim rješenjima i proizvodima iz UNIS asortimana.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
UNIS je dinamična kompanija s kontinuiranim rastom, konstantno projiciranim u budućnost. Naša filozofija je prilično jednostavna: konstantno visoka kvaliteta, stalno pronalaženje novih inovativnih rješenja, ulaganje u tehnologiju i istraživanje, te totalna orijentacija prema kupcu.

Konstantan i postupan razvoj tvrtke prilagođavao se ponudi i zahtjevima tržišta, što je rezultiralo izuzetno širokim i pomno odabranim asortimanom vrhunskih proizvoda provjerene kvalitete ali istovremeno i prihvatljive cijene.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi