KLIMA KONCEPT d.o.o.
Opis djelatnosti
Klima koncept d.o.o. je specijalizirana tvrtka za klimatizaciju s više od 18 godina iskustva u prodaji, montaži i servisu klima uređaja i opreme. Na području cijele Hrvatske vršimo ovlaštenu prodaju, montažu klima uređaja i opreme renomiranih svjetskih proizvođača te besplatnu dostavu na kućnu adresu kupca.

Osim prodaje navedenih klima uređaja i opreme, rekuperatora zraka i zračnih zavjesa vršimo i usluge izlaska na teren, pregleda konkretnih objekata, izradu ponuda i izvođenje radova s isporukom kompletne instalacijske i klimatizacijske opreme.

Kao kvalitetan tim s bogatim znanjem i dugogodišnjem iskustvom svojim asortimanom možemo zadovoljiti potrebe kako privatnih tako i poslovnih objekata, te Vam na području cijele Hrvatske možemo garantirati vrhunsku uslugu montaže i servisa individualnim i profesionalnim pristupom i na obostrano zadovoljstvo.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtku Klima koncept d.o.o. je 2016. godine osnovao gospodin Jozo Kekez a proizašla je iz obrta M&J elektronik koji se u početku bavio prodajom i servisom TV, audio i video opreme, a djelovao je od 1995. do 2016.godine. 2000. godine djelatnost smo proširili na ovlaštenu prodaju, montažu i servis klima uređaja te otvorili prodajno-izložbeni salon u Splitu.

Predanim radom i ulaganjem u znanje postali smo vodeća tvrtka za klimatizaciju u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Uslijedilo je pokretanje specijaliziranog Web Shopa za klimatizaciju i proširenje poslovanja na cijelu Hrvatsku.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi