INOUTIC d.o.o.
Opis djelatnosti
Poduzeće Deceuninck je svjetski koncern orijentiran na visokotehnološka dostignuća uz istovremeno poštivanje najviših ekoloških standarda.

Stvaramo moderna rješenja za lijep i održiv dom kao što su visokokvalitetni PVC sustavi prozorskih profila te terase, fasade i krovne obloge iz Twinsona, patentiranog kompozita drva i PVC-a.

Naš cilj je proizvoditi bezvremenski lijepe proizvode koji već danas odgovaraju budućim zahtjevima po pitanju estetike, performansi i ekološke održivosti.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Inoutic se kao tvrtka kćer belgijske Deceuninck grupe ubraja među tri najbolja proizvođača PVC prozorskih sustava i građevinskih proizvoda u Europi.

Osim što se mogu reciklirati, naši su proizvodi sve češće izrađeni od recikliranog PVC-a koji je dobiven pomoću najmodernijih tehnika. Svi naši građevinski proizvodi su trajni, lako održivi i nakon upotrebe 100% reciklirajući. Nama je, naime, izuzetno važno održivo postupanje s prirodnim resursima.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi