KABAO FUTURA d.o.o.
Opis djelatnosti
KABAO FUTURA d.o.o. obiteljska je tvrtka specijalizirana za projektiranje, izgradnju, reparaciju, montažu i održavanje bazena. Tvrtka je nastala na višegodišnjem iskustvu u prodaji bazenske tehnike i sudjelovanju na raznim projektima. Naš je moto pružiti klijentu najbolje rješenje u skladu s njegovim financijskim mogućnostima, potrebama te željama.

U mogućnosti smo ponuditi hobi bazene, dječje bazene, bazene na napuhavanje, montažne bazene te bazene od stiropor blokova, ali i ispuniti očekivanja investitora kod projektiranja i izgradnje bazena na javnim i privatnim objektima.

Pri ugradnji bazenske tehnike korisitimo isključivo opremu renomiranog proizviđača ASTRAL. U hobi programu nudimo također visokokvalitetnu robu marke INTEX.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Naša suradnja s klijentima temelji se na individualnom pristupu. Nakon završetka radova i puštanja bazena u pogon, klijentima smo i dalje na raspolaganju za sve upite i podršku pri korištenju i održavanju bazenske vode i sustava.

Sustavna edukacija i suradnja s iskusnim i stručnim tvrtkama partnerima rezultirala je uspješnim projektima koji su kao odlična referenca osigurali mnogobrojne zadovoljne klijente.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi