UPI2M BOOKS
Opis djelatnosti
UPI2M BOOKS je knjižarska, nakladnička i distribucijska tvrtka iz Zagreba posvećena arhitekturi, graditeljstvu, dizajnu i umjetnosti.

Knjižara je namijenjena arhitektima, građevinarima, dizajnerima, umjetnicima i fotografima, ali i svima koje zanimaju navedena područja.

Naša ponuda uključuje više od 6000 domaćih i stranih knjiških naslova, časopisa i softwarea koje možete pogledati na našim prodajnim mjestima, ali i u sklopu našeg webshopa.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
UPI2M BOOKS je distributer izdanja Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, Urbanističkog instituta Hrvatske, Instituta građevinarstva Hrvatske, Instituta za povijest umjetnosti,te brojnih drugih izdanja. Naša razvijena prodajna mreža osigurava kvalitetnu zastupljenost ovih izdanja, ali i svih budućih, u hrvatskim knjižarama, ali i kod naših inozemnih partnera.

Veliki izbor knjiga i časopisa uključuje domaće i strane naslove nakladnika iz cijelog svijeta. Ugodno okruženje i mnoštvo naslova učinit će vašu potragu za traženim naslovima jednostavnijom i zanimljivijom.

Pogledajte dizajnerske inovacije, povijest arhitekture, trendove u graditeljstvu, majstore fotografije ili pak umjetnička djela u svjetskim monografijama.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi