FORMEL d.o.o.
Opis djelatnosti
LEDISON.HR je specijalizirana Internet trgovina za LED izvore svjetlosti u vlasništvu tvrtke FORMEL d.o.o. s najširom ponudom na HR tržištu.

Na jednom mjestu, po najpovoljnijim cijenama, možete nabaviti sve vrste LED žarulja, reflektora, cijevi, dekorativnih traka, javnu rasvjetu, industrijsku rasvjetu te ugradbenu rasvjetu, najpoznatijih svjetskih imena bez rizičnog eksperimentiranja s proizvodima sumnjive kvalitete i učinkovitosti.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
LEDISON je trgovačka marka tvrtke FORMEL d.o.o. koja ima za cilj populariziranje LED izvora svjetlosti kao suvremene i ekonomične rasvjete kojoj neupitno pripada budućnost i koja se nameće kao jedina valjana zamjena za odumiruću klasičnu rasvjetu.

Cilj nam je da LEDISON.HR postane referentno mjesto za nabavku LED izvora svjetlosti, te ćemo u tom smislu kontinuirano povećavati asortiman, uvažavajući vaše želje, prijedloge i potrebe za ekonomičnim i po zdravlje sigurnim LED proizvodima.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi