VMK KOLEKTOR d.o.o.
Opis djelatnosti
Ovlašteni prodavači i serviseri za proizvode: Aprimatic, Becker Antriebe, Beninca, Dierre, Ditec Entrematic, Elero, GFA Elektromaten, Gunnebo Wego, Guenther Tore, Normstahl Entrematic, Tousek, Pilomat i Rolling Center.

VMK Kolektor osnovan je 2001. godine i u potpunom je privatnom vlasništvu. Iste te godine započinjemo nuditi usluge prodaje, ugradnje i održavanja automatskih sustava – pogona za vrata, prozore, tende i rolete, staklena automatska vrata, cestovne rampe i druge prepreke, dvorišna, garažna i industrijska vrata, identifikacijske sustave za kontrolu pristupa te prodaju profila i pribora za izradu vrata. Sustavi integriraju mehaničke, elektrotehničke, elektroničke i informatičke elemente kako bi zadovoljili današnje tehnološke zahtjeve i standarde te su svi proizvođači ISO certificirani i u skladu sa EU normama.

Od 2001. godine do danas izvršili smo instalacije ili sudjelovali kao dobavljači na projektima na više od 400 lokacija poslovnih i privatnih subjekata diljem Hrvatske te veliki broj još i danas održavamo i unaprijeđujemo prema željama korisnika. Mnogi od naših kupaca su državne ustanove, zdravstvene, prosvjetne, osiguravajuće kuće, veliki proizvođači i multinacionalne kompanije, srednji i mali poslovni subjekti te naravno mnogobrojne fizičke osobe koje su se odlučile za nas.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
U našem uredskom prostoru na Karlovačkoj 32H nudimo Vam savjetovanje i pomoć pri izradi projekata uz podršku naših iskusnih prodavača, montera i servisera. Ukoliko postoji potreba također možemo izaći i na lokaciju te izvršiti izvide i dati savjete i upute za nove projekte ili adaptaciju postojećih. Na istoj lokaciji će te naći i naš servis te skladište za izdavanje robe.

Svake godine obavljamo doškolovanje instalatera i servisera na tvorničkim tečajevima kako bi postigli maksimalnu učinkovitost u održavanju sustava, ali i dijagnostici i otklanjanju neizbježnih kvarova. Također pokušavamo držati na stanju što više originalnih zamjenskih dijelova kako bi dodatno skratili rokove popravaka i omogućili nesmetano funkcioniranje sustava no također vršimo urgentnu dostavu zamjenskih dijelova po narudžbi.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi