KAESER KOMPRESSOREN d.o.o.
Opis djelatnosti
Kompresori - proizvodnja, prodaja, održavanje: Vijčani kompresori; Klipni kompresori; Stomatološki kompresori; Postrojenje za pripremu zraka (sušenje, filtracija, sustavi za punjenje zračne mreže, spremnici za zrak, tehnologija obrade kondenzata, uređaji za obradu kondenzata); Upravljački sklopovi; Vijčani vakumski uređaji (primjeri primjene su usisavanje prašine, pakiranje, nadzorni instrumenti, punjenje boca i tuba, sušenje, rasplinjavanje i pročišćavanje); Rotacijska puhala (primjena: gospodarenje vodom, upuhivanje zraka, pneumatski transport, mobilne aplikacije); Mobilni vijčani kompresori (proizvodnja komprimiranog zraka na gradilištu ili u postrojenjima kao što su drobilice asfalta, pneumatske bušače garniture i strojevi za pjeskarenje); Pneumatski alati - Pribor; SIGMA PET AIR

Projektiranje i izvođenje sustava komprimiranog zraka.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Kaeser Kompressoren danas je s više od 3000 radnika jedan od svjetski vodećih proizvođača kompresora i ponuditelja sustava komprimiranog zraka. S 36 kćerinskih društava i s više od 22 ugovornih partnera Kaeser je prisutan u svim značajnim industrijskim državama svijeta.

S podružnicama i poslovnicama u više od 60 zemalja, KAESER pruža korisnicima komprimiranog zraka diljem svijeta usluge i stručnost bez premca.

Iskusni stručnjaci i inženjeri su spremni dati sveobuhvatne savjete i ponuditi rješenja za sve aspekte u tehnici komprimiranog zraka. Međunarodna globalna računalna mreža grupe KAESER pruža pristup znanju dobavljača sustava svim svojim korisnicima diljem svijeta .

I druga globalna mreža, naša dobro organizirana organizacija usluga osigurava maksimalnu dostupnost svih KAESER-ovih proizvoda u cijelom svijetu.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi