VEIMAR d.o.o.
Opis djelatnosti
Ugradnja, servis i održavanje Vaillant uređaja; servis i održavanje individualnih toplinskih podstanica Danfoss ITPS.

PROIZVODI I USLUGE:

- SUSTAV GRIJANJA: konzultacije i savjetovanje; prodaja i ugradnja sustava grijanja i opreme; održavanje sistema u zgradama, poslovnim i stambenim prostorima; servis i održavanje cjelokupnih sistema grijanja

- PLINSKI SUSTAV: prodaja, ugradnja, servis i održavanje aparata; ispitivanje na nepropusnost

- VAILLANT PROIZVODI: plin, struja

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Od osnutka, 1991. godine, tvrtka je 100% u privatnom vlasništvu. Serviseri smo i instalateri Vaillant uređaja i opreme. Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo te posjeduju sve odgovarajuće certifikate. Školovanje i usavršavanje smatramo ključnim za ponudu kvalitetnih usluga. Pratimo korak s tehnologijama, a sve radove izvodimo u dogovorenom roku. Kako bi svoje usluge u potpunosti prilagodili korisnicima i tako usavršavali ponudu na tržištu, na Vaš poziv izlazimo na teren i u razgovoru s Vama odabiremo rješenje sukladno Vašim potrebama i financijskim mogućnostima.
Reference
Unutar projekta na objektima poticajne stanogradnje u Španskom smo radili na 700, a u Novom Jelkovcu na 500 stanova. Velike projekte održavanja sustava grijanja radili smo za tvrtku Würth-Hrvatska d.o.o., auto servis Auto Jurković d.o.o. i za organizaciju Gradskog stambenog i komunalnog gospodarstva d.o.o. Cjelokupno održavanje objekata radili smo za tvrtke Novi kvadrat d.o.o. i tvrtku Jadran građenje d.o.o.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi