ZAGORKA d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja, prodaja i ugradnja keramike za oblaganje kaminskih peći, šamotnog materijala i vatrostalnog pribora, proizvodnja kamina i kaljevih peći, peći na pelete.

Proizvodni program obuhvaća sljedeće djelatnosti: 3D projektiranje kamina i kaljevih peći, proizvodnja kaljevih peći, kamina, kaminskih peći, šamotnih materijala, ukrasne keramike, montaža i servisiranje kaljevih peći, kamina, kaminskih peći, peći na pelet, zastupstvo, prodaja i servis kamina, ložišta, kaminskih peći, peći na pelet, solarnih sistema, priznatih svjetskih proizvođača (Njemačka, Schmid - Njemačka, La Nordica - Italija, Extraflame - Italija, Haas&Sohn - Austria, Palazzetti - Italija, Max Blank - Njemačka, Spartherm - Njemačka, Kratki - Poljska) te termoizolacijski i vatrootporni materijali za izradu kamina i kaljevih peći.

Posjetom našeg salona kupci mogu dobiti svu stručnu i savjetodavnu pomoć koja im je potrebna kod odabira grijačeg tijela za svoj stambeni prostor.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvornica ZAGORKA osnovana je u Bedekovčini 1889 godine kao prva hrvatska tvornica glinenih i šamotnih proizvoda. Godine 1923. u jednom od pogona ZAGORKE proizvode se šamotne glinene peći i kaljevi za štednjake. Od 1995 godine ZAGORKA posluje u sadašnjem obliku te proizvodi vatrostalne i kiselootporne materijale, ukrasno-uporabnu keramiku, keramičke obloge za peći, kamine i kaljeve peći.

Uz 100-godišnju tradiciju starih majstora i primjenu modernih keramičkih tehnologija, 1999. godine ZAGORKA započinje sa proizvodnjom visokokvalitetnih keramičkih ploča za oblaganje kamina i peći.

Zagorka zastupa europske vodeće firme u proizvodnji ložišta i peći . Grijanje je oduvijek bio sinonim za aktivnu potragu za novim rješenjima, kao odgovor na sve specifične zahtjeve tržišta nudimo visokokvalitetna ložišta. Širok asortiman proizvoda, nude se sve vrste grijačih tijela u rasponu od klasičnih, rustikalnih do najsuvremenijih trendova, pažnja se posvećuje detaljima i visokoj kvaliteti. Vodeći smo europski proizvođači keramike za oblaganje peći.

Zagorka donosi "globalnom tržištu" sve najbolje: od najkvalitetnijih materijala, preciznosti izrade, pozornosti dizajnu. Usluge korisnicima i predanosti obuci instalatera i prodajnom osoblju su kontinuirane, kroz obuku i tečajeve o novim tehnologijama i novim sustavima.

To je kulturni i generacijski proces, čak i za prodavača: nova ekološka razmišljanja za dobro grijanje kuće, sa pouzdanim proizvodima, eko-friendly, sa strogim opredjeljenjem za smanjenje emisija. Tvornica Zagorka je danas tehnološki i organizacijski tako organizirano poduzeće da može saslušati želje svojih kupaca te im udovoljiti na visokom europskom nivo.
Reference
1. Ugostiteljski objekti - Stara škola - Mirkovec
2. Ugostiteljski objekti - apartmani Zaboky
3. Ugostiteljski objek Oro Goro - Oroslavlje
4. Privatne obiteljske kuće, apartmani,pabovi - cijela Hrvatska
5. Izvozimo za ITALIJU, FRANSUSKU, NJEMAČKU, SLOVENIJU
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi