EKOPLAN-SUSTAVI d.o.o.
Opis djelatnosti
Ekoplan-sustavi je vodeća firma u Hrvatskoj u ponudi štedljivih i ekoloških rješenja za grijanje i hlađenje u Vašem domu, te jedan od tržišnih pionira u ponudi proizvoda koji se oslanjaju na obnovljive izvore energije.

Svi naši proizvodi predstavljaju vrhunac kvalitete u svojoj branši.

- Toplinske pumpe
- Spremnici za PTV
- Ventilokonvektori
- Dodatna oprema
- Električni grijači
- Elementi za ugradnju
- Sustavi za podno grijanje

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Početkom 2004. godine osnovana je firma Eccoplan sa primarnom misijom distribucije toplinskih pumpi priznato najkvalitetnijeg svjetskog proizvođača – švedske firme Thermia. Kao prva firma na području Hrvatske koja je nudila toplinske pumpe, bili smo i ostali predvodnici u uvođenju naprednih tehnologija koje koriste obnovljive izvore energije. Od tada do danas, proširili smo svoj asortiman kako bi bili u mogućnosti ponuditi cjelovita rješenja za instalaciju toplinskih pumpi u Hrvatskoj.

Kao tvrtka sa najdužim iskustvom u prodaji i ugradnji toplinskih pumpi u Hrvatskoj, kvaliteta naših radova i proizvoda je neupitna. Naš asortiman sadrži sve elemente neophodne za instaliranje, dok je naš stručni tim na raspolaganju za instalaciju za sve kupce.

Naša briga za kupca počinje sa njegovim prvim upitom, a ne prestaje nikada. Za svakog kupca nudimo realnu procjenu uštede i povrata investicije, te pomažemo u odabiru idealne kombinacije rješenja za njegove individualne potrebe. Nakon ugradnje, uz dogovor sa kupcem, provodimo periodičke provjere sustava, brinemo za detalje, radimo na održavanju ukoliko se za njim ukaže potreba, te radimo za Vašu evidenciju mjerenja potrošnje i učinkovitosti, kako bi Vaše iskustvo sa nama i našim proizvodima ispunilo sva Vaša očekivanja.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi