ENERGA d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja ALU i PVC stolarije (prozori, vrata: balkonska, ulazna, garažna, klizne i harmo stijene, rolete i grilje), sigurnosnih sistema zaključavanja (sistem generalnog ključa, sistem grupnih ključeva, sistem pojedinačnog ključa), garažna vrata (automatska, sekcijska i rolo), rolo i fiksni komarnici, elektro i ručne rolete, potprozornjaci – prozorske klupčice, zimski vrtovi, aluminijske ograde (za okućnicu, balkonske i za stepeništa), servis i prodaja vatrogasnih aparata, punjenje CO2 boca, punjenje boca komprimiranim zrakom.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka ENERGA d.o.o. sa sjedištem u Đakovu jedan je od vodećih proizvođača ALU i PVC građevinske stolarije u regiji. Proizvodnjom stolarije bavi se od 1997. Godine te servisom vatrogasnih aparata od 1998. Godine.

Praćenje i usvajanje novih tehnologija omogućuje nam izradu stolarije prema najvišim europskim standardima. Od prozora svih vrsta i oblika, preko ulaznih i balkonskih vrata, kliznih i harmo stijena, garažnih vrata, u mogućnosti smo visokom kvalitetom Vaš životni ili poslovni prostor učiniti ugodnijim.

U proizvodnom pogonu na oko 700m2 izrađujemo PVC stolariju od profila vodećeg europskog proizvođača VEKA, isključivo prema željama naših kupaca, a stalnim investicijama strojni se park održava na najvišem nivou.

Na raspolaganju su Vam neograničene mogućnosti oblikovanja, a široka paleta dodatnih profila, boja i atraktivnih dekora drveta zadovoljit će i najneobičnije arhitektonske zahtjeve.

Proizvodnju PVC stolarije zaokružujemo visokokvalitetnim sistemima zaključavanja WINKHAUS, tako da u ponudi imamo cijeli niz mogućnosti, odnosno cilindara: generalni (jedan ključ otključava sve cilindre); grupni (jedan ključ otvara određeni broj cilindara), te pojedinačnih (jedan ključ otključava jedan cilindar), garažnim vratima, podprozorskim klupčicama.

U suradnji s kompetentnim partnerima i dobavljačima čelika, okova i ostalog pribora ENERGA d.o.o., sa svojim proizvodima zauzima značajno mjesto kako na regionalnom tržištu, tako i na širem području Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi