PUL d.o.o.
Opis djelatnosti
Savjetovanje, prodaja, montaža i održavanje - sve na jednom mjestu!

Tvrtka Pul d.o.o. specijalizirana je tvrtka u segmentu grijanja na biomasu-drva i pelete, te svojim klijentima nudi prodaju i montažu peći na pelete, kotlova na pelete, kamina na pelete, kotlova na kruta goriva, peći i kamina na kruta goriva, kamina na plin.

U našu smo ponudu smo uvrstili i veliku paletu vrtnih kamina - roštilja, vanjskih vrtnih modularnih kuhinja te krušnih peći renomiranog proizvođača Sunday Grill.

Nudimo i projektiranje, izradu i montažu INOX dimnjaka. U ponudi imamo odličan pelet sastava 100% bukva Hrvatske proizvodnje.

Za sve proizvode iz našeg prodajnog programa osiguravamo servis preko naše tvrtke. Uslugu servisa smatramo jednom od najvažnijih zadataka u tvrtki. Svim kupcima nudimo montažu, spajanje uređaja na postojeće sisteme i izrada potpuno novog sustava grijanja. Projektiranje i dizajn unutarnjih kamina po Vašoj mjeri.

U našem prodajno izložbeni salonu naše stručno osoblje će Vam odgovoriti na sva tehnička i komercijalna pitanja te svojim savjetima pomoći u odabiru najadekvatnijeg grijanja.

Mi brinemo o Vašem grijanju!

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Ovlašteni smo zastupnik prodaje i servisa renomirane talijanske tvrtke Gruppo Piazzetta i slovenske tvrtke Biodom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi