REA d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka Rea stolarija se već 10 godina bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC-stolarije, ALU-stolarije i drvene stolarije. Stolariju proizvodimo od renomiranog njemačkog proizvođača PVC profila GEALAN kao i svjetskog proizvođača prozorskih okova SIGENIA AUBI i ARX.

Zbog potrebe tržišta i konkurentnosti cijene, najviše smo okrenuti proizvodnji i ugradnji PVC-stolarije na obiteljskim kućama, adaptaciji stanova u starijim zgradama kao i manjim novoizgrađenim zgradama.

Izrađujemo sve vrste prozora (jednokrilni, dvokrilni, fiksni, u boji), vrata (ulazna, pregradna), klizne, preklopne i harmo stijene. Također u ponudi imamo razna sjenila i dodatke, grilje, žaluzine unutarnje (venecijaneri) i žaluzine vanjske, rolete aluminijske i PVC kao i zaštite od insekata (komarnike) u fiksnoj ili rolo izvedbi.

U cijeni stolarije je uračunata demontaža i odvoz stare stolarije, ugradnja nove stolarije, ugradnja vanjskih aluminijskih klupčica i unutarnjih PVC klupčica te zidarski radovi (malerski radovi nisu uključeni u cijenu).

U ponudi imamo i kamene klupčice koje montiramo uz nadoplatu. Ukoliko klijentu nije potrebna bilo koja od navedenih usluga uključenih u cijenu, cijena se umanjuje za nepotrebnu uslugu.

Od aluminijske stolarije u ponudi imamo ALU-stolariju s termičkim mostom i ALU-stolariju bez termičkog mosta. Proizvodimo prozore, vrata, grilje, klizne, mimohodne i automatske stijene kao i fiksne stijene za poslovne prostore.

Od drvene stolarije u ponudi imamo pregradna, sobna i ulazna vrata u suradnji sa tvrtkom PORTAdizajn d.o.o.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Kako bismo svojim klijentima pružili što kvalitetniju i kompletniju uslugu, ukoliko imaju potrebu, u mogućnosti smo proizvesti i ugraditi aluminijsku i drvenu stolariju. Svu PVC-stolariju u mogućnosti smo proizvesti u ACRY COLOR boji kao i u DRVO DECORU (imitacija drveta) kako bi se uklopila u izgled Vašeg doma.
Reference
Naša referenca su zadovoljni kupci koji nam već dugi niz godina osiguravaju posao. U više od 10 godina našeg poslovanja izgradili smo i adaptirali mnoge obiteljske kuće, zgrade, poslovne prostore, vrtiće, škole i još mnogo toga.

Obratite nam se s povjerenjem!!!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi