ŽERDIN j.d.o.o.
Opis djelatnosti
Generalni smo zastupnik Norveške tvrtke Nordpeis za područje Republike Hrvatske.

PONUDA OBUVAĆA:
- Kamini s oblogom
- Samostojeći kamini
- Ložišta
- Akumulacijski kamini "kaljeve peći"

OSTALA PONUDA:
- Bef ložišta
- Bef ložišta za centralno
- ROMOTOP ložišta
- ROMOTOP peći
- ABX kamini
- ABX ložišta
- ABX peći

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
U domovima i srcima Norvežana kamini imaju posebno mjesto. Norveške su zime hladne, noći duge obilježene teškim snijegom i ledenim vjetrovima. Dakle, kamin je ovdje u ovim hladnim podnebljima – više nego u drugim dijelovima svijeta uvijek imao posebno značenje. Kamin je srce kuće koji daje toplinu, svjetlost i osjećaj sigurnosti. Vatra je vrlo važna još od antičkih vremena, jer je znak našeg opstanka.

Danas je Norveška opisana kao moderna zemlja, a hladnoća je blagoslov barem za ljude koji vole uživati uz vatru. Unatoč svim novim tehnologijama vatra još uvijek unosi ugodnu atmosferu u naše domove. Norvežani su ovisni o vatri, tako je i sačuvana povijesna veza. Čak i danas postoji više kamina u Norveškoj nego u bilo kojoj drugoj zemlji na svijetu.

Kvaliteta i inovacija u povijesnoj liniji Nordpeis je osnovana gotovo prije 30-ak godina. Od tada su Norveška povijest i tradicija ugrađene u Nordpeis kamine.

Naš recept za uspjeh su: kvaliteta, inovativna tehnologija, atraktivan dizajn. Kvaliteta je oduvijek bila naša baza Naši kamini su uvijek u kombinaciji s tradicijom i modernim funkcionalnostima. Međutim ,naši proizvodi zadovoljavaju i najviše zahtjeve izgradnje.

Kamini su ne samo puko spremište topline, oni su središnji dio svakog doma. Zahvaljujući našem širokom asortimanu pojedinih mogućnosti oblikovanja svatko pronalazi svoje podudaranje s kaminom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi