SAUNA ACTIVE d.o.o.
Opis djelatnosti
Bavimo se i izradom i montažom sauna.

PROIZVODNI PROGRAM:

IZRADA I MONTAŽA SAUNA
Saunu po mjeri izrađujemo kako bi odgovarala Vašem prostoru, ukusu i potrebama. Dizajn saune možete prepustiti nama, ali možete ga skicirati i sami.

U radu koristimo samo provjerene materijale renomiranih svjetskih proizvođača kako bismo osigurali kvalitetu, pouzdanost i trajnost.Vlastiti proizvodni pogon i monteri naša su prednost, a suradnja s provjerenim partnerima omogućava nam fleksibilnost i konkurentnost. U radu koristimo i kombiniramo sve trenutno raspoložive i dostupne materijale i poznate tehnologije obrade.

WELLNESS: masažni stolovi, ležaljke za odmor, razni tuševi, kneipp kupelji, ledene fontane…
SAUNE: finske, bio, infra , parne, lanconium...
DODATNA OPREMA: led rasvjeta, kromoterapija, fiber optička rasvjeta...
JAMSTVO: 2 GODINE na peći

Nudimo vrhunske proizvode renomiranih proizvođača kao što su HARVIA peći preko 60 godina tradicije. HYGROMATIK parni generatori preko 40 godina tradicije.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Sauna Active je tvrtka čiji su osnivači dugogodišnjim radom stekli veliko iskustvo u obradi drva.

Temelj današnje tvrtke nastaje 1980. godine kao obrt za izradu drvne galanterije. Sada već druga generacija u tom poslu osniva tvrtku u kojoj djelatnici imaju više od 25 godina iskustva i znanja u izradi drvene stolarije.

Desetogodišnje iskustvo u izradi i montaži sauna te tim iskusnih ljudi stoje Vam na raspolaganju kako bismo savjetima pomogli u funkcionalnosti, estetici i cijeni.

Svakom klijentu pridodajemo jednaku pažnju i nastojimo udovoljiti svakome ponaosob. Spremni smo se u potpunosti prilagoditi Vašim potrebama i ispuniti sve Vaše želje.
Reference
Djelatnici Sauna Active su u svom dugogodišnjem radu u drugim tvrtkama iza sebe ostavili brojne tragove svoje djelatnosti.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi