KAMINI LIPIĆ
Opis djelatnosti
Uz vlastiti proizvodni program, tvrtka Kamini Lipić zastupnik je i jedne od najvećih svjetskih proizvođača kamina i ložišta-francuske tvrtke Chazelles.

Uz ložišta francuske kompanije Chazelles, tvrtka u ponudi ima i ložište češkog proizvođača Hakr koja se odlikuju visokom učinkovitošću koji ispunjavaju visoke zahtjeve svojih korisnika. U suradnji sa partnerima tvrtka se bavi i prodajom cjelokupnog materijala potrebnog za izradu kamina (izolacija, rešetke, ložišta, turbine za AIR-B).

PROIZVODI:
- Kamini: moderni, klasični, stilski, rustikalni, metalni
- Roštilji
- Krušne peći
- Šankovi
- Chazelles ložišta: ekskluziv, ekonomična, solo, centralno grijanje, HP ložišta za pasivne kuće, sa ventilatorima
- Kamini na bioetanol
- HAKR ložišta: ložišta centralno, gusnata ložišta, vanserijska ložišta, ložišta s toplim zrakom
- Pribor i oprema: rozete, kemijsko sredstvo za održavanje ložišta, sredstvo za impregnaciju kamena, sredstvo za impregnaciju mramora, sredstvo za čišćenje stakla, usisivač za pepeo - bez motora, vatrootporna boja
- AIR-B sistem grijanja: sistem za prijenos topline u druge prostorije kuće ili stana.
- Servis i održavanje kamina: nabava rezervnih dijelova, servis i zamjenu brtvi na vratima, održavanje ložišta, nabavka sredstava za održavanje kamina

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Godine iskustva, vrhunsko znanje i tehnologija, te praktična primjena najnovijih svjetskih trendova učinili su poduzeće Kamini Lipić neizostavnim imenom na tržištu kamina i roštilja u Hrvatskoj.

Svojim profesionalnim i individualnin pristupom članovi tvrtke Kamini Lipić pokušat će u svako vrijeme opravdati dato im povjerenje.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi